Nu blir det middag

Nu ska jag äta middag ser ni hur gott det ser ut;) Ett tips för ni som vill äta nyttigt. Har blivit LITE mer nyttigare när jag börja träning för vill bli fit till beach 2012 liksom;)


Tränat

Hello på er har tränat idag körde dans 1 och i tisdag körde vi step så det var kul dansen va riktigt rolig är typ som zumba fast snabbare. Va ju Istan i lördags och hitta ett par as snygga byxor i skin jag ni ser bilden nedan. Till det skulle va snyggt med svarta pumps så hoppas dom finns kvar på topshop för dom var grymt fina:)
Snygga!!


Viva glam nickie minaj

Mitt nya läppstift från Mac viva glam som nickie Minaj har gjort!


God morgon.

God morgon på er idag blir det en plugg dag plus träna rolig söndag nää. Hatar när man ska plugga på helgen asså får panik på den jävla skolan;( Men nu ska jag inte vara så negativ men ni får ha en bra dag så får vi se om det blir fler inlägg.
Jag och Andreas wijk:)
ser dock lite rolig ut där haha


Kom hem från stan nyss!

Hej på er kom hem från stan nu och har jätte ont i fötterna haha har gott med mina Jeffrey campbell så det är nog inte så konstigt haha:) Hade tjej middag igår det var verkligen jätte mysigt eller hur;)
Men just de ja va Istanbul och träffa Andreas Wijk glad tjej ;)
En bild från igår!


Nu blir det träning igen!

Snart sticker jag ner och tränar igen. Igår körde vi effectbody det var jävligt jobbigt så man har ju lite tränings verk idag men det är bara bra men idag blir det Zumba:)
Puss från mig!


Nu mobil

Hej på ett ligger i min säng och pluggar på so jätte kul nääää. Har fått en ny mobil iPhone 4 väldigt glad är jag hihi men ska ut och gå snart så jag får lite luft för det gör nog mig lite piggare och så ska jag inte träna idag så måste ut och gå. Men ni får ha det så bra så hörs vi nog snart pööss!
En trött Ronja i skolan idag;)


Mina ny jeffrey campbell


Är så himla nöjd med dessa aaaa ni vet inte hur glad jag är haha ;)

Bekväm outfit och snygg ;)

Ronjaarvidsson.blogg.se
Denna outfit är sååå snygg och skön för det är leggins med och jag älskar det ska faktiskt ta mig och köpa lite olika modeller och någon snygg stickad tröja eller nåt till och jeffrey campbell till som många säger är sköna att ha på sig så snyggt och sköööönt hehe:)

Ner och träna

Nu ska jag ner och träna önska mig lycka till:)


På min köplista


Detta högst upp på min köplista vill verkligen ha båda men vet att jag ska köpa skorna men vill också ha jackan men den är sååååå dyr så får se på det men mebeybaby att jag köper den :)

Nail polish

kardashian
Här är kardashians nail polish collection tycker det är riktigt fina färger vad tycker nii??:)

Tisdag

Nu sitter jag nerbäddad i soffan och ska nu kolla på desperate hehe det är så bra.
Idag har det varit en jobbig dag jätte lång skoldag aa orkar inte med skolan mer är så trött på den
blääääää haha jaja. Men nu ska jag inte vara så negativ men nu måste jag kolla på desperate.

En sminkning som jag gjorde på tilde min syster i helgen:)


victoria secret

Victoria secret
Är helt kär i allt från victoria secret vill ha allt hehe:)

Härlig party look:)

outfit

Slingar håret

Håller på att slinga håret så jag blir av med min utväxt för den är ju inte snygg om man säger så. Idag har jag varit med sofia vi vad nere vid mums och fika och prata sååå mysigt men nu ska jag skölja ut mitt hår så får ni ha en bra fredags kväll:)
haha snygging!!

20:37

Hej på er hoppas ni mår bra. Imon har man prov så har pluggat typ hela dan usch va tråkigt;( Sitter och kollar på sverigest värsta bil förare finns ju inget roligare att kolla på går aldrig bra program längre juu. Men ska gossa ner mig i soffan nu ha det så bra.
Världens finaste vovve HUGO:)