Härlig sommar outfit!

Kände för att göra en sommar outfit. Snygg jaa!!

Snart klar.

Är snart klar med packandet för vi åker ju iväg på torsdag som ni redan vet. Idag var jag och hälsa på min älskade mormor. Vi spelade kort va och handla åt goo mat som hin fixat alltid lika mysigt varje gång hos min balla mormor. Haha ni ska bara veta om man är 75 år och går i platå och om vi går in i en kläddbutik så tar man fram en tröja som matchar hennes ålder nä då säger hon så här nää den är för tantig haha för skön alltså. Hon är inte sån trökig gammel mormor utan mer som en polare haha;) men ni får ha en bra kväll så hörs vi:)

Som ni ser så är jag snart klar;)


Snart klar.

Är snart klar med packandet för vi åker ju iväg på torsdag som ni redan vet. Idag var jag och hälsade på min älskade mormor. Vi spelade kort va och handla åt goo mat som hon fixat alltid lika mysigt varje gång hos min balla mormor haha ni ska bara veta om man är 75 år och går i platå och om jag går i nånkäddaffär så tar man fram en tröja som matchar hennes ålder nä då säger hon så här näää den va för tantig haha för skön alltså.  Hon är Inte sån där trökig gammel mormor här inte utan mer som en polare haha;) Men ni får ha en bra kväll så hörs viii.
Som ni ser så är jag snart klar;)

Höst snyggt

HöstMindre än 1 vecka åker viiii:)

Ååå det är bara mindre än en vecka kvar innan vi åker till thailand svårt att fatta. Jag längtar igäl mig men de jag inte längtar till är att flyga tycker inte om det:/
Snart är vi där bara vi inte crashar jaja.

Så här ser de väl ut där vi ska va väldigt härligt.


Sjuk

Hej alla va ett tag sen. Imorse vakna jag vid sex och mådde piss jag skakade och kände mig illa not good så jag är alltså magsjuk ni vill inte hur många gånger jag spytt men det vill ni inte veta!! Hoppas ni måt betträ än mig :) ha en bra fredag!!

Så här har man legat hela dan. Orkar inte änns byta kanal utan kollar på samma hela tiden;(


Smink jag vill ha!!

inte så jätte fint collage men ville bara visa vad jag ville ha genom smink!!
pussar:)

Film

Nu blir det film och mys det behövs känner jag för att ladda upp för en veckas skola. Trökigt det ska bli men jaja. Idag var jag och kolla på min syster när hon åkte skridskor jätte duktig är hon såååååå stolt är jag! Hon kom 7 inte så jätte bra men blir nog betträ nästa gång de konstiga va att det va en som kom tre och trillade 3 gånger orättvist men men tilde har faktiskt kommit ett och två dom andra gånger hon har tävlat så det var väl hennes tur att inte stå på pallen. Men nu blir det film hoppas ni får en bra kväll puss.

Måste haaa!!

Är helt kär vill så gärnaha dom! Vad tycker ni om dom??:)


Outfit!