21:37

Hej det var ett tagsen. Just nu ligger jag och kollar på tv en stund till sen ska ja läsa några sidor i elsas värld en riktigt bra bok är det. Just det idag var jag å träna va riktigt kul faktiskt nu börjar jag komma in i tränings livet haha. ttyll:)


PRADA

Snygg outfit1 år

Hej på er hoppas ni mr bra. Har inte gjort så mycket idag har pluggat sen har jag varit ute och gott och kanske ska göra det igen sen men får se om det blir så. Jag måste ju berätta att idag har jag bloggat i 1 år helt sjukt att det redan har gott ett årsen sedan dess. Jaja men blev inte så roligt inlägg men ville bara säga hej!
puss å kram!!

Chanel

Snyggt!!

Älskar chanel märket det är så jävla snyggt kolla bara in väskan LÖVE IT hehe!!

Zumba!!

Snart ska jag iväg och träna sumba ska bli kul och se hur detta kommer gå hehe.Har inte tränat på ett halvår typ så kommer väl döööö men det märker vi nog:/ Önska mig lycka till pözz!!
Snygg man eeee nää;)


Torsdagens


Jeans Vero Moda - tröja Cubus - halsduk Gina Tricot - jacka Vila - skor Primeboots


Hellu

Kom nyss hem från sofia efter en mysig kväll. Ska nog gå och lägga mig nu för är väldigt trött fast det är jag typ alltid :/ Så ni bara vet såå är jag inte klar med designen en men det ska nog bli fin snart i hope mmmmm men ni får ha en bra natt pööözz!!
Sitter i min systers rum som ni kan se så har hon rätt mycket miley bilder ja hon gillar henne!!!


pözz och goo natt !!


Håller på att fixa med designen!!!!

Håller på att fixa med designen som ni nog ser. Just nu är den skit ful men det kommer nog bli finnare eller hur sofia det är nämlingen sofia som gör den hon är rätt duktigt haha roligt att jag skriver rätt  haha nä hon e jätte duktig!
TTYL!!!!!

Outfit!!


Lördakväll!!!!

Hello hoppas ni mår bra. Just nu sitter jag och sofia och kollar på film mys. Va en sväng och kolla på kläder idag och hitta lite stuff som jag redan har visat er i förra inlägget. Har blivit en del shoppande den sista tiden men så är det när man gillar kläder hehe;)
TTYL!!


New stuff again!!
Ha en bra fredakväll!!


Spruta!!

ÅÅ ska åka och ta spruta snart för vi ska ju till thailand och då måste man ta det vill inte hatar sprutor!!!
Har nyss gjort iordning mig så har inte hunnit göra så mycket än. Ikväll ska vi hem till nicole och ha träff haha med dom vi ska åka till thailand med kommer nog bliii trevligt jaja.....  Vi hörs kanske sen!!
TTYL!!


New stuff!!


                                 
                               
'
                  
                                                                                                
                              
                                                            


Backaplan + Mormor!!

Idag har jag varit en sväng på backaplan och sen vidare till mormor. Har varit en jätte musig dag blogga aldrig igår för jag hann inte. var först i stan en sväng med sofia sen  hem och till banken med mamma för skulle fixa ett bankkort till mig så ja hade inte riktigt tid, jag hade kunnat skriva på kvällen men va för laaat men nu ska jag lägga mig i min säng och kolla på tv.
Massa kramar!!

Värdens goaste syster och Hund !!