Träna träna..........

Nu ska jag träna som en jävla idiot måste komma i form om jag inte tränar varje dag blir jag på jävligt dåligt humör hahah=)

Hos Sofia

Nu ligger jag i sofias säng och med hennes laptop medans hon äter.Mamma ska hämta mig snart för jag orkar inte gå hem för det är så jävla kallt men men så är det på vintern=)puss

Nu blir det.


Ensam mamma söker

Nu har jag kollat klart på ensam mamma söker:)ska snart gå och lägga mig jag var uppe till halv 4 inatt så är väldigt trött. Idag har inte jag gjort så mycket bara haft det väldigt slappt,skönt med sona dagar=)God natt.

22:22

Nu ligger vi i soffan och myser:)lite dåliga bilder men så är det när man har tappat bort kamera laddaren.

God morgon

God morgon på er=) Idag blir det bara mys jag och Nicole ska ner till Maxi för att vi ska backa pepparkakor ska bli jätte mysigt.Jag ska börja med att uppdatera mer det har inte blivit så mycket denna veckan för det har varit mycket med skolan man aja ha det bra så hörs vi sen:)

Dagens


22:09

Nu har jag kollat klart på Kenza Tyra show så nu ska jag gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorn.
Imorn efter skolan ska jag åka till Nicole ska sova där hela helgen ska bli jätte mysigt så det kommer nog inte bli så mycket bloggande men något inlägg kommer det att bli:) God natt!!

Kenza Tyra show

I dag har jag  haft studiedag har varit med Sofia hela dagen vi har haft det jätte mysigt och roligt som vanligt. Ikväll händer det inte så mycket ska träna och kolla på Kenza Tyra show:)  Ni får ha det bra puss puss=)

Tack

Hej på er tack så jätte mycket för alla  fina/snälla kommentarer uppskattar det jätte mycket=)Idag har jag varit i skolan som vanligt men i mon har vi studiedag så skönt är så himla trött på skolan nu, ska bli skönt att få lov snart så man slipper alla läxor och prov:) Men nu ska jag ut och gå med min hund i snöstormen inte så kul men men ha det bäst puss=)

Desperate housewivs

Hej på er idag har jag inte gjort så mycket sluta vid 2 typ. När jag kom hem fick jag gå ut och gå med min hund det va inte så kul i det här vädret men aja. Ikväll ska jag inte göra så mycket ska kolla på desperate housewives och mysa=)puss

Tips på mascara

Denna mascara är från Loreal Paris jag har den själv och den är as bra så köp den kostar något med 149 kr är inte riktigt säker men aja ni märker det när ni köper den om ni nu gör det=)Ha det bra puss på er!!

20:10

Idag har jag varit på gudstjänst ass tråkigt  och pluggat  känner mig faktist duktig att jag har suttit i typ 2 timmar och har jobbat matte hahah=) Men nu ska jag lägga mig i soffan och kolla på tv. har inte så mycket att skriva om men ni får ha det bra så hörs vi imon.Har ingen bild från idag så få bli en fin bild på miley cyrus:)

American dreams

Nu har vi varit på maxi och köpt godis. Vi kolla på film american dreams fast den va inte bra så vi stängde av den hahah=)
vi hörs imon kram :)

Vill ha


17.14

Idag har jag varit i borås med pappa och sofia vi åt lunch. Sen körde pappa upp oss till sofia och vi kolla på into the blue riktigt bra film faktist=) nu ska vi dricka varm chocklad och äta bulle gottigt hahahahah=)

Välkommen till min nya blogg!