Ut och gå!

Nu blir det att gå ut och gå. För har inte kunnat röra mig när jag varit sjuk så nu jävlar haha;)!!


Gossar med min bebis!!


Saker som ni inte visste om mig!!

1. Jag gillar INTE när människor tror att dom är störst bäst och vackrast! Och sånna som bryr sig om status usch säger jag bara!!!!!!!

2. Stör mig otroligt mycket på människor som blir sur för minsta lilla ex måla inte lika dan som mig och blir lippiga för det eller måste du köpa samma klänning som mig. Då blir jag förbannad och vill säga du bestämmer inte vad jag ska köpa och inte fuck up:/

3. Jag är håller mig undan från människor som bara bryr sig om status.

4. Jag älskar att dansa och har dansat i flera år ångra att jag hoppa av för jag brinner verkligen av att dansa måste faktiskt säga att jag själv tycker jag dansar bra haha;)

5.Jag får typ skratt anfall jätte ofta fast ingen behöver göra något roligt jag bara skrattar haha. Jag kan ligga i sängen och tänka tillbaka vad någon har gjort för roligt som fick mig att skratta och kan få skrattanfall när jag skall sova rätt sjukt hehe:)

6. Den personen jag skrattar mest med är sofia min bästa vän skrattar lika mycket varje gång vi ses ni skall bara veta nä nu pratar vi inte om det meeer hahaha;)

7. Är besatt av skor kläder smink och naglar.......osv


Min tjocke lille katt!!

Snart så kommer min lilla katt få kattungar ska bli så himla kul att få ha små kattungar runt springandes här hemma. Har ingen anning när dom kommer men kan känna att dom sparkar och så ser man det också så snart kanske kommer dom åå.


Fullt upp!!

Hej på er! Det var ett tag sen nu men har haft fullt upp och inte varit hemma så mycket plus igår hade vi avslutnings fest/ball det var så jävla kul vi dansa hela kvällen och sjung haha min röst är väl inte den bästa idag haha jaja det var det värt!!
Hela gänget!!