Snart klar.

Är snart klar med packandet för vi åker ju iväg på torsdag som ni redan vet. Idag var jag och hälsa på min älskade mormor. Vi spelade kort va och handla åt goo mat som hin fixat alltid lika mysigt varje gång hos min balla mormor. Haha ni ska bara veta om man är 75 år och går i platå och om vi går in i en kläddbutik så tar man fram en tröja som matchar hennes ålder nä då säger hon så här nää den är för tantig haha för skön alltså. Hon är inte sån trökig gammel mormor utan mer som en polare haha;) men ni får ha en bra kväll så hörs vi:)

Som ni ser så är jag snart klar;)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej sötnos,

Nu är det tävlingsveckor på bloggen! Jag har tävlingar varje dag och jag har redan 6 stycken uppe! Så kika in och var med, du har ingenting att förlora ju. :) Det är ganska stor chans att vinna eftersom och det är inte många som är med och tävlar.Tävla om ett läderarband (ingen är med hittills) http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-laderarmband-fran-onyxswedense.html#commentTävla om presentkort på väskaffär!(8 är med hittills) http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-400-kr-pa-vaskor.html#commentVinn ungdomsbok (4 är med) - http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-ungdomsbok-tavling-1-av-2.html#commentVinn vikbara ballerina (15 st är med hittills) - http://socosy.blogg.se/2012/january/vinn-vikbara-ballerinaskor-fran-damn-heels.html#commentSvara på dessa två frågor och vinn en länkning som alla min läsare kommer se (en är med ännu) - http://socosy.blogg.se/2012/january/make-up-store.html#commentVinn skal till valfri mobil AVSLUTAS IMORGON (16 st tävlar hittills) - http://socosy.blogg.se/2012/january/utkast-jan-9-2012.html#commentOCH KOM IHÅG DET KOMMER TÄVLINGAR VARJE DAG!

Om du följer mig på bloglovin’ så missar du inget, och om du lämnar en kommentar med vilket nummer som följare du blev så lägger jag såklart till dig med.

KRAM

WWW.SOCOSY.BLOGG.SE

2012-01-15 @ 18:14:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback