Hugo är sjuk!!:(

Är så himla ledsen över min hund som är sjuk. Han har spytt hela natte till idag och spytt hela dan, Han har inte ens orkat gått ut och gå är riktigt orolig om det är något allvarligt för han orkar inte ens komma fram och hälsa när man kommer hem då är det något fel:( Sen då min katt selma kanske är med kattungar och just nu better hon sig jätte konstigt och kryper under mitt överkast och varje gång jag tar upp över kaster försöker hon gå under igen så hon vill alltså vara ifred  och oftast när katter gör så är det kanske ett tekan att hon vill föda så kanske blir det kattungar idag vem vet haha nä men får väl se för hon har paratsig några gånger och sedan så har jag sett massa katter på våran tomt så ja!! Men detta fick bli ett djur inlägg haha lite ovanligt kanske bruka oftast vara mode vardag eller smink men alltid lite kul att höra något annat haha;)

SOLAR

Det är så himla skönt ute så ligger ute och solar skönt!!


Färgglatt:)

Tycker det är sååå snyggt att ha en riktig neon jacka och sen bara ha basic saker til det som svart skin byxor som kim har på bilden. Älskar denna kvinnans stil hehe:)


Varmt!

Skit vad varmt det är tror jag dör haha. Nä men det är skit varmt är verkligen inte van vid denna värmen alltså. Får hoppas att det håller i sig nu. Fick ju hem min skin jacka från style by Tyra och är skit nöjd men det är sååå varmt så kan ju inte använda den men jaja det blir nog sämre väder snart så jag kommer nog kunna använda den :) Men nu ska jag gå så får ni ha en bra fredag puss!!


Glad tjej

Nu har jag fått min jacka glad. Tack familjen för jackan!!:)


20 maj 14.53
jeans Zara - linne Gina Tricot - kavaj Lindex - halsband Zara - brillor Rayban - skor Jeffrey Campbell

Before i die.


Gårdagensbyxor Zara - tröja Vero Moda - skor Jeffrey Campbell - brillor Rayban

.......

Så här ser jag ut idag. Kommer betträ bilder måste gå nu ska till en polare haha;)


Klänning

ÄLSKAR denna klänningen, så den ska jag köpa jätte fiiin:)


Mina nya shoes

Nya skor från Nelly outleten:)


Helvetes jävla röööööööööv

Sååååååååååååååååååå hääääääärrrrrr kännner jag nuuuuuu och då tänker jag skriva det tänker inte ha någon puttig nyttig blogg och skriva att allt är sååååååå braaaaa fast det inte är det åååååååååååååååååååååååååååååååååååå det kännns redan skönt att skriva av siiiigg nu.
Hej då

20.13


jeans Zara - tröja Gina Tricot - skor Primeboots - brillor Rayban

Här är en bättre bild på hur mina nya byxor ser ut på!! Vad tycker ni?

På väg till mormor:)

Nu sitter jag i bilen på väg till mormor för idag fyller hon år. Grattis världens bästa mormor för att du är den du e och inte lika trökiga som alla andra mormorsar haha;) duuu är bäst!!!!!!


Nytt från staden.

Nu är jag hemma från stan och hitta dessa två plagg och ett halsband. Är väldigt nöjd:)
Ni får se bättre bilder snart hur de ser ut.


Till stan

Nu ska jag in till stan med en kompis och shoppa så himla kul ska det bli.
Ni får ha en mysig lördag så härs vi kanske sen :)


Sova!

Nu ska jag gå och lägga mig efter en lång dag med nationella pluggande och en lång powerwalk:)